Forest Products Information
Healthy Forest Products
  • 나물류 Greens(Namuls)

    산이 그대로 담긴 청정의 맛과 향기를 간직한 산나물은 다양한 영양성분을 함유하고 있으며 항암효과에도 탁월하다.

    Wild greens filled with the clean taste and aroma of mountain are containing various nutrients with excellent anti-cancer effects.

  • 산양삼 Wild-Simulated Ginseng

    산양삼은 재배 인삼의 하나로 삼의 씨나 묘산을 산에 뿌려 자연상태에서 인공시설, 농약 없이 재배하는 것을 말하며, 다양한 유기질(사포닌, 단백질, 탄수화물, 지용성 성분)과 무기질을 가지고 있다.

    As one of the cultivated ginsengs, the wild-simulated ginseng is cultivated by sowing ginseng seeds or seedlings in the natural state of mountain without artificial facilities or agricultural pesticide. It contains various organic matters(saponin, protein, carbohydrate, fat-soluble ingredient) and minerals.

  • 도라지 Balloon Flower Roots

    칼슘과 섬유질, 철분을 비롯한 무기질, 사포닌 성분 등이 많이 함유히고 있는 도라지는 면역력을 강화하여 항암 작용을 하고, 각종 질병 예방에 도움을 준다.

    Balloon flower roots that contain lots of saponin and minerals including calcium, dietary fiber, and iron, are helpful for the prevention of all sorts of diseases such as cancers by strengthening immunity.

  • 장아찌 Pickled Forest Products

    임산물 장아찌는 여러 가지 채소를 소금, 식초, 장류 등에 저장하였다가 먹는 절임류의 일종으로, 사용되는 임산물의 종류에 따라 비타민 A·B·C나 칼슘·철분·인 등의 무기질을 함유하고 있다.

    As a type of pickled dishes of storing many kinds of forest products in salt, vinegar, or sauce, the pickled forest products contain Vitamin A, B, C or minerals such as calcium, iron, and phosphorus depending on the type of forest products used.

  • 오미자 Schisandra

    오미자나무의 열매로 단맛·신맛·쓴맛·짠맛·매운맛을 느낄 수 있어 오미자라고 불리며, 단백질, 칼슘, 인, 철, 비타민 B1 과 사과산, 주석산 등 다양한 유기산이 많아 피로 회복 및 자양강장 효과가 있다.

    As a fruit of Schisandra, the Schisandra has five different flavors such as sweet, sour, bitter, salty, and spicy flavors. It contains protein, calcium, phosphorus, iron, and Vitamin B1, and various organic acids such as malic acid and tartaric acid, which is effective for fatigue recovery and increase of energy.